Aquesta web utilitza cookies perquè puguem millorar la seva experiència de navegació, al continuar, asumim que accepta les cookies. Llegir més

*Per l'estat d'alarma i el covid-19 no es fan devolucions*

Canvis i devolucions

Si vols fer un canvi o devolució no et preocupis anem a acompanyar-te en tot el procés perquè sigui el més senzill possible. 

¿Quin és el termini per fer una devolució o canvi?

El termini per a la devolució o canvi és de 14 dies des del dia que reps la comanda i finas al moment en què et poses en contacte amb nosaltres per a realitzar la devolució.

¿Com faig per tornar un producte?

Si reps un producte i resulta que no és el producte que vas comprar o té un defecte de fabricació posa't en contacte amb nosaltres el més aviat possible. Les devolucions a la península són totalment gratuïtes sempre que sigui per un error d'enviament, defecte o mal estat del producte.
Tens un termini per a les devolucions de 14 dies.
Torna a empaquetar el producte tal com ho vas rebre amb la seva caixa o embalatge.
El cost de la devolució del producte serà a càrrec del client tal com indica la LGCU sempre que sol.liciti la devolució dels diners de la compra.

Les devolucions de diners no inclouen l'import dels gastos d'enviament pagats inicialment a la seva compra.

El client ha de fer l'enviament al seu càrrec amb l'empresa de transport que vulgui a la següent direcció: 

BELLADONA C/Nou, 29 Baixos - 17600 Figueres

En el moment que rebem el producte revisem que no està fet servir o en mal estat i procedim a fer la devolució. 
Si en el moment de la devolució no hi ha estoc procedirem a la devolució de diners per la mateixa via que es va realitzar el pagament. 

*Les devolucions poden ser compensades amb un bono/cupó del mateix import de la compra sense contar els gastos d'enviament.

¿Com faig per fer un canvi de talla?

Si reps un producte i resulta que no és de la teva talla no et preocupis, els canvis de talla són gratuïts per compres superiors a 30€.
Pots posar-te en contacte amb nosaltres i farem el canvi de talla sense cap cost.
Torna a empaquetar el producte tal com ho vas rebre amb la seva caixa o embalatge.
T'enviem un repartidor a recollir el producte al teu domicili en un termini de 1-3 dies o pot portar el producte a la teva agencia de Mrw més propera a la teva població.
En el moment que rebem el producte revisem que no està fet servir o en mal estat i procedim a fer la devolució o canvi.    Si la teva compra es inferior a 30€, per devolució es cobrarà 5€ que abonaràs al missatjer en efectiuNomès s'accepta un canvi o devolució gratis per pedido. Els ports del segon canvi tant l'anada com la tornada van a càrrec del client.

Si en el moment de la devolució o canvi no hi ha estoc un cop rebem el producte procedirem a la devolució dels diners per la mateixa via del pagament.

¿Com em poso en contacte per fer un canvi o devolució?

*Telèfono: Trucans al 872 980 292 (Horari: De Dilluns a Dissabte - 10:00h a 13:00h i 16:00h a 20:00h)

*Mail: info@belladona.cat

*Per missatge privat a Instagram o Facebook

*Formulari de contacto del web

¿Quan es fa el reemborsament?

Si demanes la devolució o el canvi d'un producte i en aquest període el producte està sense estoc, procedirem a fer el reembosament de l'import de la comanda el teu compte. 
El reemborsament es farà per la mateixa via que es va fer el pagament, té un termini de 7-14 dies des de la data en què reben el paquet al nostre magatzem.

*Belladona es reserva el dret de no acceptar devolucions sol.licitades o comunicades passat el plaç indicat o per mal estat o ús d'un producte retornat*