Aquesta web utilitza cookies perquè puguem millorar la seva experiència de navegació, al continuar, asumim que accepta les cookies. Llegir més

Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Restablir

Recent Posts

.

Nous productes

Sandàlies Tires Marrons Planes Sale
18,99 € 28,99 €
Sandàlies Estiu Blanques Sale
17,99 € 25,99 €
10,99 € 21,99 €
18,99 € 27,99 €
10,99 € 21,99 €
Sandalies Pell Plataforma Sale
34,99 € 59,99 €
32,99 € 59,99 €
Sandalies Plataforma Zebra Sale
24,99 € 49,99 €
Sandàlies Tires Marrons Planes Sandàlies Tires Marrons Planes Sale
18,99 € 28,99 €

Sandàlies Tires Marrons Planes

Sandàlies planes color marró camel amb tancament de sivelles, interior acoixinat i sola de goma. Molt elegants ideals pels looks d'estiu.

Sandàlies Estiu Blanques Sandàlies Estiu Blanques Sale
17,99 € 25,99 €

Sandàlies Estiu Blanques

Sandalies planes amb detalls de pedres color turquesa. Tenen tatxes incrustades i la sola te un acabat en goma color marró. Sandàlies blanques per l'estiu amb detalls originals.

Darreres unitats en estoc
10,99 € 21,99 €

Sneakers Lleopard

Sabates amb estampat de lleopard per dona, tenen un estil converse amb sola i puntera de goma blanca, si t'agrada l'estil animal print aquestas sneakers són una bona elecció pels teus looks. No són allstars

18,99 € 27,99 €

Sandàlies amb petxines de mar

Sandàlies planes color beige decorades amb petxines de mar blanques i tatxes, tenen la sola plana i tancament de sivella. 

22,99 € 45,99 €

Sandàlies amb Plataforma i Sivelles

Si vos comprar unes sandàlies per aquest estiu amb tires i tancament de sivelles color beige aprofita les nostres ofertes

. Tenen un estil molt actual amb una plataforma d'espart de 6cm i acabat en goma dentada. Disposen d'interior acoixinat, estan fetes de pell 100% natural color marró clar. Les sandàlies de pell no pasen de moda i tenen una durabilitat molt llarga per la qualitat del material de pell. Sandàlies de pell dona. *si dubtes en quin peu agafar tria un més petit del que fas servir normalment.

10,99 € 21,99 €

Sabates sneakers dona amb doble sola de 3,5cm estil converse color groc mostassa, fetes de lona amb punta davantera de goma blanca. No són allstars

10,99 € 21,99 €

Sabates tipus sneakers amb plataforma color vermell, el material és de lona amb punta davantera de goma blanca. Disposen de plataforma doble de 3,5cm. No són allstars.

Darreres unitats en estoc
Sandalies Pell Plataforma Sandalies Pell Plataforma Sale
34,99 € 59,99 €

Sandàlies Pell amb Plataforma

Si vos unes sandàlies de qualitat fetes de pell natural aquestes sandàlies amb plataforma i sola d'espart són perfectes. Tenen un estil molt actual amb una plataforma d'espart de 6cm i acabat en goma dentada. Disposen d'interior acoixinat, estan fetes de pell 100% natural color marró clar. Les sandàlies de pell no pasen de moda i tenen una durabilitat molt llarga per la qualitat del material de pell. Sandàlies de pell dona. *si dubtes en quin peu agafar tria un més petit del que fas servir normalment.

Darreres unitats en estoc
32,99 € 59,99 €

Sandàlies Plataforma Lleopard

Les sandàlies d'espart amb plataforma i estampat de lleopard han donat fort aquesta temporada, si t'agraden les plataformas amb el dibuix estampat animal print aquestes sandàlies són perfectes, tenen una plataforma de 5,5cm a la part davantera i posterior. Les Sandàlies Lleopard tenen una sola feta de d'espart natural amb acabat de goma dentada. La part interior està feta amb material bio amb to marró que combina molt bé amb tot el conjunt de la sandàlia. *Recomanem revisar la guia de talles que tens a la descripci.ó més avall.

Sandalies Plataforma Zebra Sandalies Plataforma Zebra Sale
24,99 € 49,99 €

Sandàlies plataforma zebra

Si t'agrada l'estil animal print aquestes sandàlies amb plataforma t'encantaran, tenen una plataforma de 6,5cm a la part davantera y 7,5cm a la part posterior. Les sandàlies zebra tenen una sola feta de goma dentada i material bio molt còmode a l'interior en color marró. *Recomanem revisar la guia de talles que tens a la descripció més avall.

Darreres unitats en estoc
22,99 € 32,99 €

Sandàlies plataforma amb falca de color beige fetes d'espart, molt elegants i cómodes. La plataforma fa 8cm part posterior i 5cm a la part davantera. Tenen forro encoixinat a la part interior i sola de goma. *Si tens dubtes amb el peu revista la guia de talles a la descripció més avall.